(Stránku se nepodařilo zobrazit v úplné grafické podobě. Buď je momentálně přetížený server, nebo Váš prohlížeč nepodporuje zobrazení CSS.)

Junák WAGGGS WOSM

1.koedukovaný oddíl
Stopa Děčín

Přihlášení



Zaregistrovat

Menu

Návštěvnost

Nacházíte se na: Náš oddíl > Kronika > Dětský rej

Dětský rej

28.02.2015

Dětské maškarní řádění!

Základní informace

Cíl nebo místo konání: Ludvíkovický kulturní dům
Vybavení s sebou: maska

Popis akce

V sobotu 28.února od 14,00 hod. – 17,00 hod. pořádáme pro děti ve spolupráci s Obecním úřadem Ludvíkovice v tamním kulturním domě „Maškarní rej“. Sraz dětí je ve 13,15 hod. v Děčíně 2, Kamenická ul.( u charity) a týká se všech družin našeho oddílu. Do Ludvíkovic vyběhneme pěšky. Na sebe si děti mohou vzít jakýkoliv kostýmek, oblečení podle počasí. Budeme si hrát, soutěžit, tancovat - zkrátka se budeme bavit. Návrat počítáme kolem 17,15 hod. tamtéž.

Organizační informace


Vedoucí akce: Leny

Zápis z akce

V sobotu proběhl ve spolupráci s Obecním úřadem Ludvíkovice v tamním kulturním domě „ Dětský rej“. Slavnostně vyzdobený sál probudil u dětí sváteční a radostnou náladu a odstranil stydlivé zábrany. Sešlo na šedesát pět dětí, jak místních, tak i skautíků, kteří se bavili nejen soutěžemi a hrami, ale i známými dětskými hity. Soutěžili a poskakovali i ti nejmenší. Akce se povedla a po skončení již padly dotazy, zda se bude příští rok opakovat.
Fotky ke shlédnutí zde.

Vložil Cip Ajda 22.01.2015