(Stránku se nepodařilo zobrazit v úplné grafické podobě. Buď je momentálně přetížený server, nebo Váš prohlížeč nepodporuje zobrazení CSS.)

Junák WAGGGS WOSM

1.koedukovaný oddíl
Stopa Děčín

Přihlášení



Zaregistrovat

Menu

Návštěvnost

Nacházíte se na: Náš oddíl > Kronika > Novoroční výlet

Novoroční výlet

07.01.2012

První oddílový výlet v novém roce

Popis akce

V sobotu dne 7. ledna 2012 se uskuteční tradiční, novoroční oddílový výlet. Sraz je v 10,00 hod. v Děčíně IV. Husovo nám. V rámci výletu se zúčastníme Tříkrálového průvodu z Husova nám. do ul. Křížova v Dč. I. Odtud se trochu vrátíme přes Tyršův most na Červený vrch a ZOO. Protože je objednaný sníh či minimálně ledové lednové počasí, je nutná vhodná nepropustná obuv a teplé oblečení. Návrat předpokládáme kolem 16,00 hod. opět na Husovo nám. Těšíme se na všechny polární dobrodruhy.

Organizační informace

Sraz: Děčín IV, Husovo náměstí v 10:00
Konec: Děčín IV, Husovo náměstí v 16:00
Vedoucí akce: RK Orbis

Zápis z akce

V nepříznivém počasí se nás sešlo celkem 39. V první části výletu jsme doprovodili tříkrálový průvod z Děčína IV. do Děčína I. a odtud poté vyrazili na Pastýřskou stěnu s překrásným výhledem. Cestou do ZOO proběhlo pár her pro zahřátí. To už slušně sněžilo i s deštěm. Přesto jsme vydrželi a absolvovali prohlídku po jednotlivých zvířátkách, kterým mokré počasí nevadilo. Dokonce i medvědi byli ve výběhu a pozorovali naši skupinu. Po prohlídce ptačího pavilonu jsme byli pozváni do ZOOškoly, kde nám byl uvařen ovocný čaj. Zaměstnanec ZOO nám ukázal doma odchovanou poloopičku-outloně, kterou by většina dětí chtěla na vánoce pod stromeček. Co na to rodiče??? Z terária nám pak byly vyndány čtyři užovky, z toho dvě korálovky mexické a dokonce jsme si je mohli vzít do ruky. Některé děti si tak sáhly poprvé na hada. Závěrečná část výletu proběhla návštěvou expozice "Rajské ostrovy" na Teplické ulici s velkým množstvím cizokrajných ryb, plazů a také třemi outloni. Bylo se na co dívat a hlavně tam bylo teploučko.
Fotky zde.

Vložil Cip Ajda 30.10.2011