(Stránku se nepodařilo zobrazit v úplné grafické podobě. Buď je momentálně přetížený server, nebo Váš prohlížeč nepodporuje zobrazení CSS.)

Junák WAGGGS WOSM

1.koedukovaný oddíl
Stopa Děčín

Přihlášení



Zaregistrovat

Menu

Návštěvnost

Nacházíte se na: Aktuálně > Sdělení > Skautský tábor 2012 – info 1.

Skautský tábor 2012 – info 1.

Předběžná informace k letní zotavovací akci 2012.

Letní skautský tábor se bude konat v termínu od 15. července – 4. srpna 2012 ( 3 týdny ), opět u Dolského mlýna v Jetřichovicích. „Předvoj“ začne stavět od pátku 13. července. „Předvojem se rozumí vedení oddílu, roverský kmen včetně čekatelů, členové nejstarších skautských družin a dle možností i rodiče dětí. Hlavní činností je: úprava tábořiště, navezení vybavení a budování táborového zázemí.
Účastníkem tábora mohou být pouze registrovaní členové 1.koedukovaného oddílu a preferuje se pobyt na celé tři týdny. Jiné pobytové úpravy pouze po dohodě s vedoucím tábora a při nenaplnění kapacity třítýdenního turnusu. Členové oddílu obdrží předběžné písemné přihlášky k obsazení termínu..
Náklady se zatím předpokládají jako v r. 2011, které činily 3.500,- Kč. na jednoho účastníka. Vzhledem k neustálému zvyšování cen v hlavních komoditách, může byt částka zvýšena maximálně na 3.800,- Kč. Případné upřesňující dotazy lze zasílat vedení oddílu na email: vo.stopa.dc@seznam.cz.

Vložil 29.02.2012